2013. júl 13.

Csendmeditáció sorozat indul

írta: Zuiro
Csendmeditáció sorozat indul

Sziasztok!

Az egyik kedves Olvasóm érdeklődött, hogy mikor lesz legközelebb közös "online" csendmeditáció, tehát itt az ideje összekapnom magam és folytatni a megkezdett munkát. Nem olyan jó szó a "munka", mert hát az embernek nem biztos, hogy az élet öröme vagy a Jelen Pillanat tökéletessége jut eszébe először erről. De lendüljünk tova ezen az ellentmondáson és térjünk máris a lényegre. A következő napok, hetek menetrendjét szeretném ismertetni.
A következő hetekben itthon vagyok Magyarországon, pénteken (19-én) pedig ismét megyek A. J. C. Újjászületés táborába, egészen 10 napig. A következő fog történni: jövőhét péntekig (19-ig) mindennap este 8-tól csendmeditáció.
Mit is jelent ez? Aki "volt" a legutóbbi alkalommal, az tudja, hogy nagyjából arról szól a dolog, hogy leülünk csendben 1 órácskára és összeadjuk, amink van. Csendben ülünk, jelen vagyunk, mint az állat, és felerősítjük egymásban a jelenlét erejét. Ennyi, semmi extra. A távolság nem számít, és az sem, hogy fizikailg nem találkozunk. Nem kell értened semmihez, nem kell kiválasztottnak lenned, nem kell semmilyen különleges követelménynek eleget tenned, egyszerűen csak légy tudatos, és figyelj magadra, magadba. Érd el, hogy ez idő alatt senki se zavarjon, és a problémáidat is hagyd a falakon kívül erre az időtartamra. Csak Létezz, a többit elintézi Neked az Élet, azaz Tenmagad.
Tehát, nem kell mindennap leülnöd, ha nem akarsz. Ez csak egy lehetőség. Az se gond, ha egyszer sem ülsz le a "közösbe", meglátod mihez lesz kedved, időd, erőd. Aztán 19-én elmegyek a táborba, és ha van kedved, "csatlakozz" rám abban a 10 napban is, mert ilyenkor extra mennyiségű energia áll rendelkezésemre, amiből Te is nyerhetsz, ha akarsz. Úgy gondolom, hogy megéri, mert nekem semmilyen kárt nem okozol ezzel, és mégis profitálhatsz belőle.
Akkor a meditációs sorozat első része holnap, vasárnap, július 14-én, este 20 órától körülbelül 21-ig (magyar idő szerint) tart. A többi alkalom is ugyanebben az időpontban lesz, tehát mindennap este 8-tól. A sorozat utolsó része a következő csütörtökön, azaz 18-án lesz. Péntektől (10 napig, 28-áig) pedig bármilyen időpontban leülhetsz, csak annyi a dolgod, hogy rám fókuszálsz és Jelen vagy. Köszönöm, hogy megtisztelsz a Figyelmeddel.

Várlak szeretettel, 
Zuiro
:)    

Szólj hozzá

sorozat indul Csendmeditáció