2010. ápr 01.

Rendhagyó elméletek - 1. A vashiányról

írta: Zuiro
Rendhagyó elméletek - 1. A vashiányról

A vashiányról

Vajon az emberek miért maradnak meg mindég a talajon? Azt mondják, hogy állítólag van valamiféle erő, amit gravitációs erőnek is neveznek a tudósok. Én máshogy látom s ez is csak a nagy, globális félrevezetés és összeesküvés egyik mintapéldája. A vezető elit és a politikusok garmadája szereti ránk erőltetni a maga kis zsivány elméleteit, amit mi akarva-akaratlanul magunkba szívunk, kvázi az anyatejjel együtt. Mert mit is mondanak? Ha nincs elegendő vas a testedben, akkor vashiány lép fel. Mivel én alapos ember vagyok, utánanéztem egy-két dolognak, ami természetesen lehet félrevezetés is. De maradjunk meg az ősi bizalom lebegő állapotában és higgyük el az olvasottakat.
   Azt mondják, hogy egy felnőtt férfi átlagosan 3,5-5 gramm vasat tartalmaz, míg a nők 2,5-3,5 grammot. Bár szerintem a gyerekekben több vas van, mert ezek mindent megesznek pl. szöget, gemkapcsot, drótot, kerítést, hifitorony gombját, egyszerűen mindent. Tehát ennyi vas mindenkiben van, hogy végre tudják hajtani ördögi terveiket a teljhatalmuktól fulladozó vezetőink. De hát miért kell nekünk a vas? Állítólag „egészségmegőrzés” céljából, de sajnos meg kell cáfoljam ezt a tézist.
   A valóság azonban teljesen más. Mint mindig. Valójában arról van szó, hogy kormányaink a titkos társaságokkal már réges-régen lejutottak a Föld középpontjába. Ott nincs is semmilyen láva, köpeny, belső mag meg mindenféle nagyon forró dolgok. Ez csak egy kellemetlen hazugság, melyet a tömegek készségesen elhisznek, hiszen úgysem tudják leellenőrizni. A sör meg a foci úgyis sokkal fontosabb. Na de ne kalandozzunk el ennyire a témától, figyeljünk inkább középre. Szóval mi van ott?
   Mágnes. Bizony, egy hatalmas, gigantikus mágnes. Folytassam? Bár már mindenki kitalálhatta a lényeget, aki egy kicsit is tud gondolkodni. Mé’ kell a mágnes vajon?! Hát azért, hogy az embereket a földön tarthassák. Ez a mágnes hatalmas erővel vonzza magához a tömegeket. Innen a tömegvonzás elve egyébként, csakhát ezt is másképpen tálalják a mélyen tisztelt publikumnak. Na igen, persze bódítanak minket mindenféle tudományos magyarázatokkal, hogy így izzó belső, meg úgy izzó lávák… bla-bla-bla. Olcsó frázisok. Csak a frázisgyártók nem számoltak azokkal, akik már kezdik kapiskálni az Igazságot, mint szerény személyem.
   Tehát, vonzva vagyunk. Amikor egy emberben vashiány lép fel, csupán annyi történik, hogy szabadságra vágyik. Súlytalanná szeretne válni. Szabaddá. Nem akar többé rabszolga lenni. Ha az emberekben nem lenne vas, mindenki szabad és boldog lenne, és úgy repkednénk, mint Armstrongék a Holdon. Nekik sikerült szabaddá válniok egy kicsiny időre, már ha fent voltak egyáltalán, de ez egy másik elméletem lesz később. De nem, ne félj, amint vashiány lép fel benned, azonnal megetetnek babbal és vastablettákkal. Itt kell maradnod, a földön. Ne hagyd, hogy az Ironmanek győzzenek, hiszen valójában ők az igazi vesztesek.
  
Ezt gondosan kitervelték odafent. Belül vannak a láncaid. Ne hagyd magad! Éljen a vashiány! Hányd ki a vasat, mit testedbe tuszkoltak! Légy könnyű s szabad. Most.

Zuiro
2010-04-0

 

Szólj hozzá

a rendhagyó vashiányról elméletek: